Sköna dagar på Teneriffa – nu Kap Verde

Vi startade vår vistelse på Teneriffa i huvudstaden Santa Cruz. Vi har fixat en del med båten, men även hunnit med mycket turistande. Vi hyrde bil i tre dagar och då åkte vi och klättrade på två ställen, åkte upp till vulkanen Teide och till Ninas stora förtjusning var vi på vattenlandet Siam Park.

De två senaste dagarna har vi legat för ankar vid Montaña Roja. Vi har snorklar, solat, skrubbat skrovet på Mathilda och bestigit Montaña Roja. Vi fick även en till tonfisk på vägen hit, så vi har ätit färsk fisk till lunch och middag i två dagar nu 🙂

Efter att vi kollat väderprognosen för nästa vecka bestämde vi oss för att kasta loss mot Kap Verde tidigare än väntat, det ska nämligen bli perfekta vindar de närmsta dagarna och sedan kommer flera dagar av stiltje. Vi har därför precis lämnat Teneriffa och är nu på väg mot Mindelo på ön São Vicente. Tyvärr hinner vi inte lägga upp några bilder, men gör det när vi är framme på Mindelo. Vi räknar med att det tar ca 7 dagar att ta oss dit. Vi uppdaterar när vi är framme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *